Tuesday, November 8, 2011

Снимка од "60 минути со Атанас Ботев" на Канал 103

Драги пријатели,
Еве ја снимката од 60-те минути со Атанас Ботев. Музика во негов избор. 
Меланхолија & IDM. Супер спој!
http://www.mixcloud.com/sonjaismail/60-08112011/

No comments:

Post a Comment