Tuesday, November 15, 2011

Снимка од 60 минути со Срѓан Јаниќијевиќ на Канал 103

Снимка од 60 минути со Срѓан Јаниќијевиќ на Канал 103.
Муабет и музика во екстремни услови.
Уживајте!
http://www.mixcloud.com/sonjaismail/60-14112011/
p.s. Благодарност на Бојан Анастасов за снимката :)

No comments:

Post a Comment