Monday, November 14, 2011

Срѓан Јаниќиевиќ во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ::: понеделник 14.11.2011

Почитувани слушатели,
Со радост ви најавувам уште еден интересен соговорник. Гостин во денешното издание ќе биде Срѓан Јаниќиевиќ. Режисер, музичар, автор на шармантни и умни анимирани клипови се само некои од одредниците на кои што ми текнува додека се обидувам поверно да го опишам ликот и делото на Срѓан Јаниќиевиќ. 
Доколку сте љубопитни да чуете нешто повеќе за него, а секако и ако ве интересира каква музика слуша, бидете со нас вечерва, од 21-22 ч. на Канал 103.


online streaming: http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3uNo comments:

Post a Comment