Saturday, May 7, 2011

Снимка од интервјуто со Горан Таневски на Канал 103 од сабота, 07.05.2011

Снимка од интервјуто со Горан Таневски на Канал 103, направено во рамките на роденденската викенд програма од 07.05.2011 година.
За Канал 103, за Мизар, за музиката која тој ја создава, за македонската независна музичка сцена, за Скопје, за нас...
http://www.mixcloud.com/sonjaismail/103-07052011/

No comments:

Post a Comment