Monday, May 30, 2011

Soviet Soviet во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ::: понеделник 30.05.2011

Во 25-та епизода на "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103, со задоволство ви го најавувам гостувањето на Soviet Soviet, енергично италијанско трио од млади момци кои што свират прилично жестока музика, во која на моменти можете да го препознаете влијанието на Joy Division, Wire, Killing Joke, Buzzcocks, Echo & The Bunnymen, The Smiths и New Order, но секако, спакувано на свеж, модерен начин.Повеќе информации на следниве линкови:
www.myspace.com/sovietsoviet и www.lastfm.it/user/sovietsoviet


По разговорот со Allesandro, Andrea, и Allesandro во "60 минути со Соња Исмаил" следува нивниот концерт во Ла Кања, на кој домашна поддршка ќе им бидат кумановчаните Хипнополис. 
https://www.facebook.com/event.php?eid=156456617754712
Се слушаме/гледаме! 

No comments:

Post a Comment