Saturday, May 7, 2011

Снимка од 60 минути со String Forces на Канал 103 од 02.05.2011

Почитувани, 
еве ја снимката од разговорот со String Forces во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 од понеделник 02.05.2011 година.
http://www.mixcloud.com/sonjaismail/60-string-forces-02052011/

No comments:

Post a Comment