Monday, May 23, 2011

Greenfields во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ::: понеделник 23.05.2011

Во 24-та епизода на "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103, со задоволство ви го најавувам учеството на Александар Гроздановски и Петар Петковски, артисти од новата музичка издавачка етикета Greenfields. 
Тоа е платформа која опфаќа интернет издаваштво чија цел е промовирање и обединување на артисти од повеќе полиња како музика, графички дизајн, фотографија, видео, илустрација. За Greenfields досега имаат издадено артисти од Финска, Германија, Австрија, Италија и Македонија.
Проверете www.greenfields.mk и слушајте не во понеделник 23.05.2011 од 21-22 ч. на Канал 103
http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u

No comments:

Post a Comment