Monday, May 9, 2011

Bei The Fish во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ::: понеделник 09.05.2011

Bei The Fish, вечерва од 21-22 ч. во 23-та епизода на "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103.
Нема многу да зборуваме, туку заедно со вас, за прв пат, ќе го преслушаме нивниот нов албум "Just an Idea?!" atto primo, од почеток до крај!
Се слушаме, не? http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u

No comments:

Post a Comment