Monday, May 2, 2011

String Forces, гости во "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103 ::: понеделник 02.05.2011 ::: 21-22 ч.

Почитувани,
Со задоволство ви го најавувам гостувањето на String Forces во 22-та епизода на "60 минути со Соња Исмаил" на Канал 103. 
Повод за нивната посета е 15 годишнината од нивниот прв концертен настап.
Повеќе за растењето на овој состав, музиката која што ги инспирира низ годините, предизвиците и премрежјата, како и за музичката приказна која вешто ја раскажуваат, вечерва, од 21-22 ч. на Канал 103.
Се слушаме!
http://217.16.69.17:8000/kanal103.mp3.m3u

No comments:

Post a Comment